Despre noi

DELTA CARPET este importator și distribuitor de covoare, mochete, covoare PVC / linoleum și covorașe de intrare în România.

În showroom-ul virtual DELTA CARPET, veți găsi o gamă largă de produse, de la cei mai buni producători din lume, atent selectați, pentru a vă putea oferi cel mai bun raport calitate preț. Cumpărând produse distribuite de DELTA CARPET, aveți garanția calității și cele mai avantajoase prețuri.

Urmărind tendințele de pe piață, aducem în România cele mai moderne și în trend colecții de covoare și mochete. În colecțiile prezentate în depozitul / showroom-ul virtual, puteți găsi de la popularele covoare cu motiv oriental sau stil clasic, până la modernele shaggy și ultimul răcnet al modei – covoarele vintage. De asemenea, aici găsiți o foarte mare diversitate de covoare pentru camera copilului.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse, zeci de culori, forme, mărimi, modele și stiluri. Pentru că ne asigurăm că stocurile noastre să fie cuprinzătoare, putem onora rapid comanda dumneavoastră, garantând un timp de livrare cât mai scurt.

Suntem prezenți și în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP - SICAP), putând colabora cu instituții publice, primării, grădinițe, școli, licee etc.

 

De ce să alegeți Delta Carpet?

  • Sortiment variat de produse pentru cele 5 categorii COVOARE, MOCHETE, COVOARE PVC, LINOLEUM și COVORAȘE DE INTRARE
  • Oferim mostre gratuite pentru clienții business și revânzători
  • Selecție de peste 5.000 de modele de covoare și mochete
  • Livrare rapidă
  • Calitate garantată
  • Colecții noi pentru decoruri în trend