Covoras Cadou🎁 si Livrare Gratuita🚚 la toate comenzile peste 400 RON. 🔥🔥🔥

Covoare Living

Afiseaza: 1-24 din 890 produse

 Filtre

Cum alegem un covor pentru living


Covoarele pentru living sunt oarecum diferite prin caracteristici fata de modelele pentru alte camere. Deoarece camera de zi este camera centrala a casei, unde primim oaspeții, ne adunam cu familiile seara, iar de sarbatori aranjam mese festive, covorul ar trebui sa fie unul mai puternic si mai funcțional decât modelele pentru dormitor sau bucatarie. 

Lungimea firului la covoare living joaca un rol important la alegere. Un model de covor de living nu ar trebui sa aiba o lungimea firului prea lunga, decât daca acest lucru este necesar din punct de vedere stilistic. Cu toate acestea, ar fi bine de stiut: covoarele cu fir lung necesita o îngrijire si manipulare mai atenta, motiv pentru care modelele cu fir mediu sau scurt sunt mai binevenite pentru camere de zi.

Legat de forma covorului nu exista nici un fel de restricții speciale: covorul poate fi dreptunghiular sau oval, patchwork, rotund, in forma unei flori sau a unei stele.

Covoarele geometrice clasice sunt potrivite pentru orice spațiu: mare, mic, clasic sau modern. De multe ori covoarele sunt un fundal pentru restul decorului din camera, cum ar fi un mobilier interesant. Astfel de modele sunt concepute pentru a umbri în mod corespunzator si a arata toate avantajele altor elemente de accent.

Formele rotunde la covoare living, din contra, sunt capabile sa faca camera mai mare si sa-i mareasca vizual suprafata. Pe un astfel de model de covor privirea aluneca liber, si din aceasta cauza covoarele rotunde si ovale sunt percepute, în general, ca fiind mai armonioase.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!