Covoras Cadou🎁 si Livrare Gratuita🚚 la toate comenzile peste 400 RON. 🔥🔥🔥

Covoare Moderne si Geometrice

Afiseaza: 1-24 din 752 produse

 Filtre

Covoare moderne si geometrice in diverse stiluri

Un covor este o piesa de importanta primara in orice interior. Din cele mai vechi timpuri, covoarele erau folosite pentru incalzirea pardoselei si decorarea peretilor. Astazi, rolul covoarelor este mai mult spre o piesa decorativa. Prin urmare, covoarele moderne sunt cu mult diferite de covoarele antice ce le-au precedat pe timpuri. 

Caracteristici covoare

Cu siguranta, toata lumea a auzit despre covoarele persane din vremurile antice. Covoarele persane au devenit stramosii in materia tesutului covoarelor pentru ca erau lucrate manual ani de zile si in final ajungeau adevarate opere de arta care costau o avere si se transmiteau din generatie in generatie.

Totusi, timpul le schimba pe toate, si covoarele moderne nu sunt o exceptie. Majoritatea covoarelor astazi sunt produse folosind echipamente speciale iar procesul de productie fiind unul mult mai usor si rapid, astfel covoarele vechi persane nu mai sunt singura optiune.

Tipuri de covoare moderne

Exista o diversitate mare de tipuri de covoare cat si forme geometrice pe piata (rotunde,dreptunghi,ovale,patrat). Acestea pot fi de tip uni cu o singura culoare solida pastelata cat si de mai multe culori. O popularite deosebita au o au covoarele moderne in relief, datorita faptului ca firul covorului este taiat la diferite niveluri. Astfel se creeaza impresia unei frumoase imagini tridimensionale pe covor. Materialul folosit la un covoar modern poate fi lana pentru un segment premium cat si din materiale sintetice.

Cum alegem un covor modern pentru diferite camere?

Principala regula atunci cand alegem un covor pentru o camera este sa ne ghidam dupa stilul general al deignului interiorului si sa nu uitam de armonie. Pentru un living mic, nu cumparati covoare prea mari si colorate. in acelasi timp, covoarele mici si pastelate de o singura culoare sunt alegerea ideala pentru o camera mica.

Daca mobilierul din camera este intr-o singura culoare, atunci varianta perfecta este sa alegeti un covor modern colorat de o culoare aprinsa, cu mentiuna sa tineti mereu cont de interiorul camerei si sa nu alegeti coloratii excesive.

Pentru incaperile cu destinatie de trafic mai intens, de exemplu hol sau bucatarie este important sa alegem covoare moderne rezistente la uzura. Nu este indicat sa alegeti un covor de lana pe hol o varianta mai buna fiind covoarele din materiale sintetice care sunt mai puternice.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!